Persoonlijke Uitnodiging

Informatiebijeenkomst 4,5% Zilver Wonen Obligatie Fonds VI

Wij nodigen u graag uit voor één van onze informatiebijeenkomsten inzake het 4,5% Zilver Wonen Obligatie Fonds VI. Het Zilver Wonen Fonds koopt woningen aan in Nederland. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op donderdag 12 oktober (in Rotterdam), 2 november (in Tilburg) en 23 november (in Hilversum). De presentatie inzake deze investering duurt circa 1 uur. Aansluitend is er ruimte voor uw vragen.

Hierbij de kernpunten van het fonds op een rij:

  • Gedekte vastgoedobligaties
  • Vaste rente van 4,5% per jaar*
  • Uitkeringen per maand
  • Looptijd van 4 jaar
  • Deelname vanaf € 100.000
  • Het recht van 1e hypotheek

Aanmelden?

U kunt zich nu aanmelden voor één van onze informatiebijeenkomsten.

Wij bieden u een middag- of avondbijeenkomst aan.


 
Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een (schriftelijke) bevestiging.


Uw investeringsmakelaar

Deze investering wordt u aangeboden door Sheldon Invest. Zij opereert als investeringsmakelaar en is gespecialiseerd in het aanbieden van private beleggingsproposities.


AFM

Sheldon Invest is geregistreerd als beleggingsonderneming bij de AFM en heeft een doorlopende vergunning op grond van artikel 2:96 Wft.


Disclaimer*

Het prospectus is onder meer verkrijgbaar via de uitgevende instelling. Beleggers dienen hun aankoopbeslissing uitsluitend te nemen op basis van het prospectus. Het prospectus bevat gegevens die voor beleggers noodzakelijk zijn om een oordeel te vormen over het Zilver Wonen Obligatie Fonds VI BV en de daaraan verbonden kosten en risico’s. U dient zelf te bepalen of deze belegging bij u past. Door het versturen van deze persoonsgegevens geeft u Sheldon Invest en de aan haar verbonden ondernemingen toestemming om u in de toekomst te informeren over investeringen en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u zich op elk moment afmelden via www.sheldoninvest.nl.